Nieuws

Avondvierdaagse 2023

Op maandag avond verzamelden zich 12 deelnemers met een verstandelijke beperking en hun begeleiders bij het startpunt van de avondvierdaagse in Meppel. De groep was verdeeld in twee groepen van 8 deelnemers die de 5 km liep en een groep van 4 die de 10 km liep.

Het was al snel duidelijk dat de deelnemers er zin in hadden. Ze hadden hun beste wandelschoenen aangetrokken, anderen hadden dropjes meegenomen.

Het weer zat ook mee, droog, zonnetje en niet te warm.

De route leidde door het mooie centrum van Meppel en de omgeving daarvan. De deelnemers werden begeleid door vrijwilligers. Waarvan Koen elke avond de 10 km met Wim heeft gelopen. De deelnemers hadden er zichtbaar plezier in en onderweg werd er gezellig gekletst.

Onderweg stonden er elke avond vrijwilligers met wat te drinken een appel en een dropje.

Vol goede moed begonnen de deelnemers aan de tweede avond. Voor sommigen was het nog even doorzetten, maar uiteindelijk haalde iedereen de finish van de tweede dag.

De derde en vierde avond waren weer een groot succes. Ilona is overgestapt naar de 5km hoe gezellig. Op de laatste dag werden alle deelnemers op de finish opgewacht door hun trotse familie en vrienden.

De organisatie, de vrijwilligers, de deelnemers en hun begeleiders kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avondvierdaagse in Meppel.

error: Deze inhoud is beschermd.