Nieuws

Zwemwedstrijd 1 april 2023

In verband met het Corona-virus konden er vanaf oktober 2019 tot nu geen zwemwedstrijden meer worden gehouden. We waren dan ook zeer verheugd dat we werden uitgenodigd om dit jaar op 1 april (nee het was echt geen grap) opnieuw bij Sportstad in Heerenveen deel te nemen aan een zwemwedstrijd. Helaas konden we hier maar met een klein team aan deelnemen.

We waren ruim op tijd bij Sportstad aanwezig en alle deelnemers hebben genoten van een mooie openingsceremonie. Omstreeks 10.00 uur begonnen de kwalificatiewedstrijden om te bepalen in welke groepen de deelnemers zouden gaan strijden om de prijzen. De Trebokama-zwemmers en -zwemsters kwamen hier allemaal ongeschonden doorheen. Dus geen diskwalificaties.
Tussen de kwalificatiewedstrijden en de finales konden de zwemmers en zwemsters een lekker lunch gebruiken om opnieuw kracht op te doen voor de finales.
Tijdens die finales werd er helaas één Trebokama-zwemster gediskwalificeerd. Gelukkig had dit geen negatieve invloed op de overige Trebokama-deelnemers. Die zorgden voor een prachtig resultaat door 4 medailles te winnen.

De overige Trebokama-zwemmers en -zwemsters vielen helaas net buiten de prijzen, ondanks dat ze hun uiterste best hebben gedaan.
Zeker als je in beschouwing neemt dat we met een haast volledig nieuwe ploeg hier aan hebben deelgenomen zijn we met dit resultaat zeker niet ontevreden.

Rest ons om alle deelnemers te bedanken voor hun inzet en sportiviteit!!

Kijk ook op onze facebook pagina voor alle foto’s.

error: Deze inhoud is beschermd.