Nieuws

Laatste updates

Klik op de titel of afbeelding voor het volledige bericht.

NK G klasse in Katwijk

NK G klasse in Katwijk

Afgelopen zaterdag, 4 november, hebben wij mee gedaan aan het NK G klasse in Katwijk. Het was best spannend. Wie mogen de grand finales dansen?

Jaarlijkse boottocht 2023

Jaarlijkse boottocht 2023

9 September was het weer zover de jaarlijkse boottocht van Trebokama. Eerst was de boot die nog gehuld in de mist, maar later zouden de wolken openbreken. De rest van de dag hebben we genoten van een heerlijk zonnetje, voor september hoge temperaturen en fantastisch leuke mensen.

Barbeceue 2023

Barbeceue 2023

24 juni 2023 was weer prachtige zomerdag waarop er weer werd ge BBQd door de leden en vrijwilligers van Trebokama.
Met een heerlijke temperatuur van 26 graden was de sfeer was gezellig en genoten we van elkaars gezelschap.

Avondvierdaagse 2023

Avondvierdaagse 2023

Op maandag avond verzamelden zich 12 deelnemers met een verstandelijke beperking en hun begeleiders bij het startpunt van de avondvierdaagse in Meppel. De groep was verdeeld in twee groepen van 8 deelnemers die de 5 km liep en een groep van 4 die de 10 km liep.

E-mailadres Trebokama

E-mailadres Trebokama

Vanaf de volgende nieuwsbrief zullen alle mails van Trebokama verstuurd worden via info@trebokama.nl. Het kan zijn dat deze mail eerst in de spam/ongewenst mailbox binnenkomt. Niks missen? Check dan regelmatig deze mailbox!

Contributie 2023

Contributie 2023

In april hebben wij het eerste deel van de contributie van 2023 geïnd. Het tweede deel zal door middel van automatische incasso geïnd worden in november.

Zwemwedstrijd 1 april 2023

Zwemwedstrijd 1 april 2023

In verband met het Corona-virus konden er vanaf oktober 2019 tot nu geen zwemwedstrijden meer worden gehouden. We waren dan ook zeer verheugd dat we werden uitgenodigd om dit jaar op 1 april (nee het was echt geen grap) opnieuw bij Sportstad in Heerenveen deel te nemen aan een zwemwedstrijd. Helaas konden we hier maar met een klein team aan deelnemen.

error: Deze inhoud is beschermd.